La Villonnière is een chambres d ‘hôtes in het hart van Frankrijk.

Letterlijk vertaald van het Frans naar het Nederlands zijn Chambres d ‘hôtes gastenkamers, meer algemeen staan ze bekend ​​als bed and breakfast. Hoe je het ook wilt noemen, we denken graag dat we veel meer bieden dan alleen een kamer en een ontbijt. La Villonnière is een bed and breakfast met een verschil. Hier heeft u uw eigen kamer in ons huis en kunt u komen en gaan wanneer u wilt, de tuinen zijn voor u om van te genieten, de eetkamer voor uw maaltijden en een plek om te lezen, televisie kijken, dvd’s te kijken, of gewoon te zitten. En wij zijn altijd in voor een praatje.

Frank en Marjolein

 

La Villonnière is een aantrekkelijke, gerestaureerde longère (langwerpige boerderij) in een halve hectare aangelegde tuinen, omringd door volwassen bomen en struiken. Wij bieden het hele jaar door hoogwaardige bed & breakfast-accommodatie in een rustige, landelijke omgeving in de regio Centre in Frankrijk. Gelegen in een klein gehucht van vijf huizen, op een paar minuten rijden van afslag 20 van de A20 autoroute. In het zuiden van het departement L’Indre, op de grens van Limousin, op een klein eindje rijden van Argenton sur Creuse, Saint Benoit du Sault, Eguzon en La Souterraine, biedt La Villonnière een oase van rust, weg van de drukte van de snelweg.

La Villonnière is een ideale tussenstop voor reizigers die op weg zijn naar Noord-Spanje, Zuid-Frankrijk of de Middellandse Zee en een perfecte uitvalsbasis voor woningzoekenden die huizen in L’Indre en Limousin willen bekijken. We zijn ongeveer 70 km van de luchthaven Limoges Bellegarde en 40 km ten zuiden van Chateauroux (station voor hogesnelheidstrein).

La Villonière achtertuin

La Villonnière is ook een uitstekende vakantiebestemming voor iedereen die van wandelen, fietsen, vissen of gewoon ontspannen houdt, een prachtige plek om het leven langzaam voorbij te laten dwalen. Hier in het betoverende hart van Frankrijk vindt u een warm en grotendeels onontdekt land waar u eenvoudig van het leven kunt genieten. L’Indre en Limousin hebben veel mooie steden en dorpen waar je doelloos ronddwaalt en culturele festivals, beurzen en straatmarkten kunt ervaren, een gebied rijk aan geschiedenis en een schat aan tradities. U zult gecharmeerd zijn van de vriendelijkheid van de lokale bevolking. Een schitterend landschap, dat vele rivieren en meren omvat en in de omringende velden en bossen zult u dieren, vogels en delicate wilde bloemen ontdekken, de natuur op haar best.

 

 

Follow by Email
LinkedIn
Share