Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Reservering en betaling

– Bij het maken van een reservering voor een verblijf in onze Bed and Breakfast (B&B) stemt u automatisch in met onze algemene voorwaarden.

– Om een reservering te maken, dient u de vereiste persoonlijke gegevens te verstrekken en voor een verblijf van 7 dagen of langer een aanbetaling te doen van 25%.

– De betaling van het resterende bedrag dient te worden voldaan bij aankomst, tenzij anders overeengekomen.

Annulering en wijzigingen

– Annuleringen dienen schriftelijk te worden gemeld via e-mail of via het telefoonnummer dat op onze website staat vermeld.

– Bij annulering tot 30 dagen voor de geplande aankomstdatum wordt de aanbetaling volledig terugbetaald. Bij annulering binnen 30 dagen voor de geplande aankomstdatum wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

– In geval van no-show of vroegtijdig vertrek wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Opzegging/annulering door La Villonnière

La Villonnière B&B heeft het recht de overeenkomst op te zeggen wegens gewichtige omstandigheden. Onder gewichtige omstandigheden worden omstandigheden verstaan die van zodanige aard zijn dat verdere gebondenheid van La Villonnière B&B aan de overeenkomst in redelijkheid niet kan worden gevergd (regenval, zware wind (vanaf windkracht 5 kunnen we de rust niet garanderen en kan de retraite geannuleerd worden), natuurrampen, dreigingen en overmacht of ziekte van de docent).

Daarbij heeft La Villonnière B&B het recht om een retraite te annuleren mits er minder dan vier aanmeldingen zijn. In dit geval wordt de volledige aanbetaling geretourneerd (100%).

Inchecken en uitchecken

– De inchecktijd is vanaf 16.00 op de dag van aankomst. Als u eerder dan de afgesproken tijd verwacht aan te komen, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen.

– De uitchecktijd is uiterlijk om 10.30 op de dag van vertrek. Laat uitchecken kan mogelijk worden geregeld, afhankelijk van beschikbaarheid en tegen extra kosten.

Huisregels

– Roken is niet toegestaan in de B&B. Roken is alleen toegestaan buiten de accommodatie.

– Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij anders overeengekomen.

– Geluidsoverlast dient te worden vermeden, vooral tussen 23.00 en 7.00.

– Gasten zijn verantwoordelijk voor eventuele schade aan de accommodatie of eigendommen van de B&B veroorzaakt tijdens hun verblijf.

Aansprakelijkheid

– De B&B is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen van de gasten tijdens hun verblijf.

– Gasten zijn verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid en moeten de nodige voorzichtigheid betrachten bij het gebruik van faciliteiten en apparatuur van de B&B.

Privacy

– De persoonlijke gegevens die door gasten worden verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk vereist is.

Toepasselijk recht en geschillen

– Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing