Dagtochten

Dagtochten

De regio van het zuiden van de Indre grenzend aan de Vienne, Haut-Vienne en de Creuse is niet zo bekend bij de gemiddelde vakantieganger. Vaak reist men er door naar de Dordogne, de Lot of zelfs de Pyreneeën. Echter deze regio heeft ook veel moois te bieden. Op de Omgeving pagina kun je al veel vinden, maar om het de gasten nog gemakkelijker te maken, hebben we dagtochten samengesteld. In totaal 10, maar we zijn nog niet klaar. 

Elke dag staan er verschillende activiteiten op het programma, zoals een stadje, een wandeling, een kasteel en een leuk restaurantje, etc. Je kan hier dus gemakkelijk een week doorbrengen en je goed vermaken.

Hieronder twee voorbeelden van zo’n dagtocht. De rest is te vinden in de salon samen met folders voor activiteiten in de omgeving. 

Dagtocht 1

Dagtochten o.a. naar Crozant

Dagtocht 2

Dagtochten o.a. naar Lathus

Op onze pagina over de Omgeving vind je veel bezienswaardigheden. Sommige zijn al onderdeel van één van de dagtochten. Ook is het mogelijk om ze met een dagtocht te combineren. 

Ook hebben wij een pagina met Evenementen, die regelmatig wordt ververst. Ze variëren van marktjes tot muziekfestivals. Deze evenementen zijn ook leuk om in een dagtocht mee te nemen. 

La Villonnière ligt in het zuiden van het Parc Brenne. Vanuit het park worden ook veel wandeltochten en evenementen georganiseerd. Hier vind je hun website.