B&B met familiekamer

Familiekamer onderweg

Als je met (jonge) kinderen reist, is het soms niet gemakkelijk om een goede overnachtingsplek te vinden. Het ideale is een b&b of hotel met een familiekamer. Vaak hebben b&b’s alleen tweepersoonskamers, soms zijn kinderen niet toegestaan of zijn er niet genoeg mogelijkheden om de kinderen na een lange reis te vermaken. Bij La Villonnière b&b hebben we twee familiekamers en een heerlijk grote tuin met zwembad, trampoline, schommel en spelletjes.

Eén van de familiekamers is een driepersoonskamer met eigen badkamer. Daar kan eventueel een campingbedje met extra matrasje bijgezet worden. Hier kan men dus met maximaal twee jonge kinderen slapen.

De andere familiekamer is groot genoeg voor twee volwassenen en drie kinderen (tot 15 jaar). De kinderen slapen op een verhoging (1 meter hoog) die bereikbaar is met een laddertje. Zo hebben ze een beetje hun eigen ruimte, maar toch bij pap en mam. Ook deze kamer heeft een eigen badkamer.

De prijzen voor de familiekamer voor 5 personen hangen af van het aantal gasten in de kamer

Reizen met kinderen

Wij begrijpen goed dat kinderen na een lange reis even wat energie kwijt moeten. Gelukkig hebben we een grote tuin waarin heerlijk gerend of gevoetbald kan worden. In de zomer zijn kinderen vaak niet uit ons (bovengrondse) zwembad te krijgen en ook worden er vaak vriendjes gemaakt op de trampoline of de schommel. Er is een pingpongtafel en verschillende spelletjes.

Ook zijn er leuke dingen voor kinderen te doen in de omgeving. Bijvoorbeeld het meer van Eguzon met een opblaasbaar parcours in het water, ritje op een kussen achter een boot of waterfietsen. Of Laleuf park met een parcours door de bomen en gellygame. Of je kunt gaan kanovaren of suppen op de Creuse. Op deze pagina vindt je activiteiten voor kinderen. 

Dicht bij de snelweg

Een groot voordeel van een verblijf bij ons is dat we niet ver van een doorgaande route liggen: op 5 minuten van de A20, de snelweg die van Vierzon naar Montauban loopt en grotendeels tolvrij is. (Wij liggen tussen afrit 19 en 20.) Een ideale route dus voor mensen die naar de Dordogne, Lot of de Pyreneeën gaan. Je hoeft dus niet ver om te rijden voor een overnachting met het hele gezin. Wees er wel snel bij, want zeker onze grote familiekamer is vaak al vroeg volgeboekt.

Familiekamer boeken?

Ben je enthousiast geworden om in een familiekamer van  La Villonnière te komen overnachten? Meer informatie met betrekking tot de prijzen is hier te vinden.

Reserveren kan eenvoudig door te bellen met 00.33.6.37994763 of er een whatsapp naar te sturen. Of stuur een mail naar info@lavillonniere.eu.