Yoga retraites

Yoga retraites in Frankrijk

Ontspannen midden in de natuur

Op deze pagina vind je de links naar ons aanbod van de speciale “geniet-weken” die we organiseren, zoals de ontspannen yoga retraites, de schilderweek met Yvonne of de wandelweken.

Ben je toe aan even helemaal niets? Geen verplichtingen, geen werk, geen huishouden. Alleen maar genieten en tot rust komen.

Stel je maar eens voor dat je op een heerlijk rustige plek in Frankrijk aankomt en alles staat voor je klaar. Een kamer met een heerlijk bed en ligstoelen in de tuin. Aan het begin van de avond wordt een driegangen diner geserveerd aan de tuintafel. Gezellig eten met de andere deelnemers.

De volgende dag begint het programma waarvoor je gekomen bent, bijvoorbeeld met een yoga- en meditatiesessie in onze mooie yogastudio. Na het ontbijtbuffet, wat je in de zonnige tuin kunt nuttigen, beginnen de activiteiten. Ook is het mogelijk om tussendoor erop uit te trekken of heerlijk te luieren in onze tuin. Er zijn genoeg plekjes om je even terug te trekken. Uitgerust en opgeladen ga je na een week weer naar huis, nagenietend en hopend dat je er volgend jaar weer bij kunt zijn.

Warrior houding tijdens de yoga retraite in Mei

De verschillende speciale weken in 2024

Klik hieronder op de knoppen om naar de specifieke pagina van elke vakantieweek te gaan. 

Heerlijke schildervakantie met ’s ochtends schilderles van Yvonne met inspiratie van de schilders in de Vallee de Creuse

Yoga retraite Aug 2024

Ontspannen yoga retraite met in de ochtend een les en een extra activiteit zoals een mindfulness wandeling of (zelf) gezichtsmassage.

Een relaxte wandelvakantie in de prachtige natuur van hartje Frankrijk. In de ochtend wandelen en ’s middags vrij te besteden.

Geheel verzorgd - all-inclusive

Alle weken zijn volledig verzorgd, zodat je een echte vakantie hebt. Natuurlijk ben je niet verplicht om aan alle onderdelen mee te doen.  Het is jouw week. Het enige dat je hoeft te doen is ontspannen en genieten.

De prijzen zijn all-inclusive. Alleen de reis is niet inbegrepen noch de toeristenbelasting (0,60 pppd) en eventueel extra ontspanningsmassages die je zou willen. 

Als je tot rust wilt komen, volledig wilt onspannen, lekker wilt eten, yoga wilt beoefenen met een vaardige docent, (stoel)massages wilt ontvangen, wil genieten van een prachtige omgeving, lieve gastvrijheid wilt ervaren, dan is dit de manier! Heerlijke yogaweek gehad!    Barbie en Teun

Ontspannen in een hangmat tijdens de yoga retraite