Yoga retraites

Yoga retraites en schilderweek in Frankrijk

Ontspannen midden in de natuur

Op deze pagina vind je de links naar ons aanbod van de speciale geniet-weken die we organiseren.

Ben je toe aan even helemaal niets? Geen verplichtingen, geen werk, geen huishouden. Alleen maar genieten en tot rust komen.

Stel je maar eens voor dat je op een heerlijk rustige plek in Frankrijk aankomt en alles staat klaar voor je. Een kamer met een heerlijk bed, ligstoelen in de tuin en misschien wil je zelfs al ons verwarmde zwembad in. Aan het begin van de avond wordt een driegangen diner geserveerd aan de tuintafel. Gezellig eten met de andere deelnemers.

De volgende dag begint het programma waarvoor je gekomen bent, bijvoorbeeld met een yoga- en meditatiesessie in onze mooie yogastudio. Of misschien gaan we een mooi plekje zoeken om te schilderen tijdens de schilderweek. Ook is het mogelijk om tussendoor heerlijk te luieren in onze tuin. Uitgerust en opgeladen ga je na een week weer naar huis, nagenietend en hopend dat je er volgend jaar weer bij kunt zijn.

Franse zonnebloemen in een veld met 1 boom erin en ver uitzicht

Yoga retraites

Hieronder vind je de links naar de verschillende yoga retraites die we organiseren.

Als je tot rust wilt komen, volledig wilt onspannen, lekker wilt eten, yoga wilt beoefenen met een vaardige docent, (stoel)massages wilt ontvangen, wil genieten van een prachtige omgeving, lieve gastvrijheid wilt ervaren, dan is dit de manier! Heerlijke yogaweek gehad!    Barbie en Teun

Schilderweek

Van 11 t/m 18 Juni verzorgen wij een schilderweek. Binnenkort meer informatie.

Geheel verzorgd

Zowel de yoga weken als de schilderweek zijn volledig verzorgd, zodat je een echte vakantie hebt. Natuurlijk ben je niet verplicht om aan alle onderdelen mee te doen.  Het is jouw week. Het enige dat je hoeft te doen is ontspannen en genieten.