Yoga verdiepingsweek voor docenten

Yoga verdiepingsweek voor yogadocenten

Hoe zou het zijn als je yoga beoefent op een manier die dieper gaat dan alleen de houdingen? Als je meer diepgang in je lessen en leven krijgt? En meer inzicht krijgt in de patronen van je leven? Waar en hoe uit jouw energie zich en waar voel je blokkades? Hoe zou het zijn als je dit beter zou leren zien en misschien wel veranderen? In September organiseren we een yoga verdiepingsweek voor yogadocenten. Midden in de natuur, een oase van rust en bezinning, waar niets je kan afleiden van de vraagstukken in jouw leven. Voor alles wordt gezorgd, zodat je met je volledige aandacht met het programma bezig kunt zijn.

Het leven is een voortdurende reeks van veranderingen, waarbij we voortdurend ons aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Soms gaat dit soepel, maar op andere momenten kunnen we ons niet losmaken van oude overtuigingen. We kunnen blijven vasthouden aan gedrag dat niet langer goed voor ons is en zelfs onze vooruitgang belemmert. Tijdens deze verdiepingsweek gaan we werken aan waar jij in je leven tegenaan loopt. Wat zou je willen veranderen?

Wij nodigen je uit om gezamenlijk een ontdekkingsreis te maken, waarbij we op zoek gaan naar de diepere verbanden tussen lichaam, geest en gebeurtenissen in het leven.

Yoga is niet statisch, het is levende kennis.

Dagindeling yoga verdiepingsweek

Elke dag begint met een yogales van één van de deelnemers. Daarna staat er een ontbijtbuffet voor je klaar. Zie je jezelf al lekker buiten in het zonnetje ontbijten? Vervolgens ga je gezamenlijk aan de slag met Yvonne waarbij elke dag de vraag van één van de deelnemers centraal staat. Je krijgt waardevolle feedback en verrassende antwoorden. Niet alleen van Yvonne, maar ook van elkaar. Binnen de groep leer je van elkaar.

Tussen de middag staat er een lekkere warme vegetarische lunch voor je klaar. De middag is vrij te besteden. Trek je terug op een ligbed of hangmat in de tuin of trek eropuit. Wij hebben verschillende wandelroutes klaar liggen. Of misschien heb je wel zin in een heerlijke massage. Een stoelmassage van Frank is inbegrepen in deze week. Een lichaamsmassage van Florence kan bijgeboekt worden. Na een lichte avondmaaltijd komen we weer bij elkaar om na te bespreken welke inzichten of vraagstukken er zijn.

Verdiepingsweek

22 t/m 29 September 2024

977 euro*

* Op basis van een gedeelde kamer met eigen badkamer

Vroegboekvoordeel

Boek je voor 1 april 2024 dan ontvang je 50,- euro korting

En vanuit een stemanalyse:

*een chakra rapport waarin je ziet hoe de energie is verdeeld over je chakra’s

*een geluidsbalans die het zelfhelend vermogen ondersteunt en stimuleert

Voor wie is deze yoga verdiepingsweek?

Deze retraite is geschikt voor yogadocenten, die hun yogabeoefening willen verbreden of hun eigen ontwikkeling willen verdiepen.

Door wie?

Yvonne begeleidt de yoga verdiepingsweek voor yoga docenten

Yvonne heeft meer dan 30 jaar ervaring in het onderzoeken van de verbanden tussen lichaam, denken en leven o.a. door yoga en de Germaanse geneeskunde. Zij zal jullie begeleiden in jullie ontdekkingsreis.

Frank is kok tijdens de yoga verdiepingsweek

Frank is de gastheer en de kok. Hij verrast je graag met heerlijke gerechten en mooie verhalen. Buiten zijn interesse in koken en smaakcombinaties geeft hij ook heerlijke stoelmassages.

Marjolein is de gastvrouw. Zij is ook yogadocente (kinder- en do-in yoga), maar tijdens de week zal zij het ontbijtbuffet verzorgen en klaar staan voor al jullie vragen.

Waar vindt de verdiepingsweek plaats?

https://lavillonniere.eu/gastenkamers/La Villonnière is een oude verbouwde boerderij in een rustige, landelijke omgeving midden in Frankrijk. Gelegen in een klein gehucht van vijf huizen biedt La Villonnière een oase van rust. De b&b heeft 4 comfortabele kamers met elk een eigen badkamer. Er zijn verder een yogazaal, een ruimte met infraroodsauna, en een massageruimte. Ook zijn er twee woon/eetkamers, maar meestal eten en leven we buiten in de zomermaanden van Mei tot in Oktober. En er is een gastenkeuken waar de hele dag thee en koffie beschikbaar is. Rondom het huis is er een grote tuin met ligbedden en hangmatten. In totaal is de tuin zo’n halve hectare. Dus er is altijd wel een rustig plekje te vinden als je je wilt terugtrekken.

La Villonnière chambres d'hôtes

Inbegrepen in de prijs:

– elke dag yoga (5x)

– iedere dag 3,5 uur yoga verdieping/ filosofie/ intervisie (5x)

– elke dag 1,5 uur deel en heel (5x)

7 overnachtingen in La Villonnière b&b (op basis van 2 personen per kamer)

ontbijt, warme maaltijd en lichte maaltijd (alles vegetarisch)

onbeperkt koffie, thee en water van het huis

genieten van de tuin, waar je ligbedden, hangmatten en een verwarmd zwembad vindt

stoelmassage van 20 minuten (1x)

LET OP: De prijs is exclusief vervoer hiernaartoe en eventuele lichaamsmassages die je kunt boeken.

Mogelijkheden voor vervoer

eigen vervoer. Wij kunnen ook bemiddelen, zodat deelnemers met elkaar kunnen meerijden.

trein naar Chateauroux of Argenton-sur-Creuse. Je kan via de NS  een ticket boeken, maar er zijn ook andere sites. Als je ons de aankomsttijd laat weten, zullen wij je ophalen van het station. De kosten daarvoor zijn 10 euro vanaf Argenton, 20 euro vanaf Chateauroux.

Let op:

– de trein gaat niet rechtstreeks. Je moet in ieder geval een keer overstappen in Parijs

– het is nodig om van te voren een ticket te boeken = plaats te reserveren. Vlak voor vertrek zijn de treinen vaak al vol.

Heb je interesse en wil je je aanmelden dan kan dat via een mail naar info@lavillonniere.eu of via een telefoontje/whatsapp naar 00.33.6.37 99 47 63